miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

GREVA LA C.S. SEVERIN: NU AU PRIMIT BANII, AU REFUZAT ANTRENAMENTUL

Fotbaliştii prim divizionareiimagine au refuzat aseară să se antreneze. Ei sunt nemulţumiţi că oficialii clubului nu au continuat să le achite restanţele salariale şi ameninţă că nu vor pleca la Bistriţa, pentru jocul cu Gloria de luni.

Revolta a început din nou aseară la Severin, după ce fotbaliştii au refuzat să se dezechipeze şi să intre la antrenamentul programat de tehnicianul „Jerry Gane”. Nemulţumirile lui Costea, Stoica şi compania sunt justificate, ţinând cont că nu şi-au primit restanţele salariale din ultimele trei luni. „Trebuia să primim în această săptămână o altă parte din restanţe, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Ne-au spus că nu au de unde să ne dea toţi banii, ci numai o sumă mică. Numai că dacă nu ne vor plăti restanţele noi nu mergem la Bistriţa” au spus nemulţumiţi jucătorii.

Gruparea severineană are probleme financiare, din cauza cărora nu a primit nici dreptul de a evolua în Liga I în sezonul viitor, chiar dacă şi-ar câştiga acest drept pe terenul de joc. Circa 400.000 de euro sunt datoriile din cauza cărora severinenii nu au luat licenţa, o sumă considerată ridicolă de către preşedintele Pandurilor, Marian Condescu, în interviul acordat după partida cu formaţia gorjeană.

Altfel, următorul antrenament al severinenilor este programat astăzi, cu începere de la ora 17.00.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top