marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

GRIGORE GÎRJOABĂ A DEVENIT MEMBRU AL BIROULUI POLITIC TERITORIAL AL PNL MEHEDINŢI

Înscris de puţin timp în Partidul Naţional Liberal, Grigore Gîrjoabă, se bucură de încrederea colegilor. Acesta a fost ales în data de 2 noiembrie a.c. în Biroul Politic Teritorial al PNL Mehedinţi, dată la care a fost ales prin vot şi noul preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Mehedinţi în persoana lui Virgil Popescu.

grigore girjoaba 1

Imediat după ce s-a înscris în PNL, Grigore Gîrjoabă a fost desemnat să se ocupe de organizaţiile  PNL de pe Clisura Dunarii ( Şviniţa, Dubova, Eşelniţa), organizaţii  aflate oarecum în reorganizare, iar acţiunile sale derulate în perioada care s-a scurs de la numirea lui au fost apreciate de conducerea judeţeană a partidului, care a decis să îl coopteze în echipa de conducere. Astfel, Grigore Gîrjoabă a fost ales în Biroul Politic Teritorial al PNL Mehedinţi.

Reporter : Domnule Gîrjoabă  ce înseamnă să faceţi parte din Biroul Politic Teritorial  al PNL Mehedinţi?

 Grigore Gîrjoabă : Biroul Politic Teritorial este organismul de conducere executiv la nivel judeţean. Menţionez că este prima dată în istoria organizaţiei PNL Orşova , când doi orşoveni fac parte din  Biroul Politic Teritorial Mehedinţi. Eu împreună cu colegul meu de partid ing Aurelian Truşcă am fost aleşi în data de 2 noiembrie a.c. membri ai acestui organism de conducere executiv.

Rep.: Puteţi să ne exemplificaţi câteva atribuţii ale acestui birou?

G.G. : Biroul Politic aplică linia politică de acţiune stabilită de forurile de conducere superioare ale partidului, de asemenea, coordonează reţeaua electorală şi registrul votanţilor întocmit de organizaţiile locale, stabileşte strategia campaniilor electorale la nivel judeţean, organizează campaniile electorale. Întocmeşte listele cu propunerile de candidaţi pentru funcţiile din administraţia publică centrală şi le înaintează Biroului Politic Naţional. Organizează cercuri de studii, biblioteci, conferinţe, întruniri şi alte asemenea activităţi.

Rep. : Ce vă propuneţi să faceţi de acum înainte?

 G.G.: În primul rând, aştept să fie validate alegerile şi să avem prima şedinţă de Birou Politic Teritorial în această formulă nouă, în care domnul Virgil Popescu este preşedinte PNL Mehedinţi. Voi putea răspunde la mai multe întrebări abia după ce vom avea prima şedinţă de birou politic şi voi fi validat pe această funcţie.

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top