duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

HOŢUL DE BIJUTERII DIN LOCUINŢE A FOST ARESTAT PENTRU 30 DE ZILE

Magistraţii de la Judecătoria Drobeta Turnu Severin l-au trimis în arest preventiv pentru 30 de zile pe spărgătorul de locuinţe, care le-a dat bătăi de cap poliţiştilor din municipiul de la Dunăre. Este vorba de un tânăr de 29 ani, din comuna Mărunței, județul Olt.

hotul 1

Într-o singură zi, tânărul din Olt a reuşit să spargă două locuinţe de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, de unde a sustras bunuri în valoare de aproximativ 35.000 de lei.

În data de 25 septembrie a.c., ora 1610, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată prin 112, de către M.N., de 42 ani, din Drobeta Turnu Severin, despre faptul că, în cursul aceleiași zile, între orele 1000–1600, persoane neidentificate, prin escaladarea ferestrei de la bucătărie, lăsată dezasigurată și întredeschisă, au pătruns în locuința sa, de unde au sustras bijuterii din aur, un ceas, un telefon mobil și alte bunuri, în valoare totală de aproximativ 25.000 lei.

O oră mai târziu, Poliția din Turnu Severin a fost sesizată din nou, prin 112, de către P.A., de 50 ani, din Drobeta Turnu Severin,  despre faptul că, în cursul aceleiași zile, între orele 0600-1600, persoane neidentificate, prin efracție, au pătruns în locuința sa, de unde au sustras bijuterii din aur și bunuri, în valoare totală de aproximativ 10.000 lei.

“Prin activități specifice, polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au identificat suspectul furturilor, acesta fiind O.C., de 29 ani, din comuna Mărunței, județul Olt, față de care s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Iniţial, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 ore și depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Mehedinți, iar ulterior probele poliţiştilor au fost destul de convingătoare pentru judecătorii severineni pentru a dispune arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top