marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

HOŢUL DE LA PPDD, PRINS. AFLĂ AICI CINE ESTE!

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au reuşit să-l identifice pe cel care a spart sediul Partidului Poporului Dan Diaconescu de pe strada Traian, în data de 25 iunie, în persoana unui tânăr de 19 ani, care şi-a petrecut ultimii ani spărgând societăţi comerciale dar şi alte sedii ale partidelor politice.

ppdd
Individul este din Drobeta Turnu Severin, iar poliţiştii au stabilit că a intrat în sediul PPDD, profitând că la momentul respectiv fereastra o fereastră a clădirii nu era asigurată. După ce a spart uşa, din sediul formaţiunii politice acesta a furat un laptop şi o sumă de bani, poliţiştii nereuşind deocamdată să recupereze prejudiciul.

HOŢ DE CARIERĂ

Tânărul care abia a împlinit 19 ani este un cunoscut al poliţiştilor, prin numărul mare de furturi comise în ultimii ani, vizând în principal magazine şi sedii de partid.
ghigPotrivit subcomisarului Ovidiul Ghigoartă din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Drobeta Turnu Severin, ancheta a scos la iveală că cele mai recente infracţiuni s-au produs în perioada mai – iulie 2013, când acesta a pătruns prin efracţie sau escaladarea gardului în patru locaţii din Drobeta Turnu Severin de unde a sustras aparatură electronică şi produse alimentare, prejudiciul total fiind de aproximativ 21 000 lei.
„Pe lângă acestea a fost sustras şi un pistol cu gloanţe de cauciuc, armă neletală. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70 %. A fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea de arestare preventivă.”, a mai spus subcomisar Ghigoartă.

mete BUNCu privire la o eventuală implicare a aceluiaşi tânăr în incidentul petrecut la sediul Partidului Naţional Liberal, la începutul lunii iulie, când s-a încercat forţarea uşii, adjunctul şef al Poliţiei Drobeta Turnu Severin, comisar Mihai Meteleaucă a declarat că deocamdată această infracţiune nu a fost dovedită.
„Persoana în cauză are antecedente penale, era cunoscut ca fiind în mediul elementelor infracţionale, nu avea loc de muncă, provine dintr-o familie dezorganizată, iar în ceea ce priveşte asocierea lui cu săvârşirea infracţiunii la sediul PNL din Drobeta Turnu Severin, luăm în considerare şi această ipoteză cum luăm în considerare absolut orice fel de ipoteză, dar momentan nu ne putem pronunţa cu privire la această infracţiune.”, a mai spus comisarul Meteleaucă.
Tânărul a spart sediul PPDD în data de 25 iunie, iar potrivit poliţiştilor o asemenea infracţiune a mai săvârşit în urmă cu mai mulţi ani, la sediul Partidului Democrat, ceea ce nu exclude posibilitatea ca tot el să fi încercat să forţeze şi uşa PNL, având în vedere că era interesat de obţinerea banilor proveniţi din cotizaţii.
Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top