miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

HULIGAN DEZLĂNŢUIT ÎN TRAFIC. ŞAPTE MAŞINI LOVITE CU PIETRE PE DN 6

Şapte maşini au fost lovite cu pietre în mers pe DN6, pe Dealul Balota de un individ care a aflat că îl înşeală nevasta. Proprietarii au depus marţi după-amiază pângeri la Secţia de Poliţie Şimian (jud. Mehedinţi), bărbatul fiind dus la Secţia de Psihiatrie pentru investigaţii medicale.

masina lovita cu proprietar1Proprietarii maşinilor vandalizate sunt din mai multe judeţe şi s-au prezentat la poliţie declarând că un individ a tăbărât cu bolovani şi pietre pe autoturisme, în timp ce cirulau pe DN6, între Drobeta Turnu Severin şi Craiova.
Maşinile au parbrizele sparte, plafoanele avariate, dar şi portiere lovite.
Ovidiu Creoşteanu, un bărbat din Bucureşti care se îndrepta către staţiunea Băile Herculane, împreună cu soţia, unde aveau programat concediul, a declarat că în timp ce conducea s-a trezit cu pietrele pe maşină, având plafonul avariat.
„Mergeam în concediu, la Băile Herculane, începutul concediului se pare că este mizerabil. Nu am asigurare casco, voi plăti cel mai probabil daunele din buzunarul propriu. Am depus plângere, Poliţia înclină să creadă că a fost un act de nebunie. Senzaţia mea este că nu a fost un act de nebunie, ci au încercat să jefuiască şi după aia, când au văzut că trec atâtea maşini au simulat o nebunie. În mers ne-a lovit, am accelerat puţin să nu ne lovească bolovanul, dar a lovit în zona de susţinere a maşinii. Am sunat la reprezentanţă şi a zis că undeva la 1600 de lei costă reparaţia.”, a declarat bărbatul.
Şoferii ai căror autoturisme au fost lovite s-au oprit într-o parcare pe DN6 şi au sunat la 112, poliţiştii reuşind să îl prindă pe cel vinovat de actul de vandalism.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, subcomisar Nicolae Lohon a declarat că bărbatul a acţionat astfel în urma nei crize, fiind cunoscut ca având afecţiuni psihice.
„Este vorba despre un bărbat de 30 de ani din judeţul Ialomiţa care în timp ce se întorcea din Germania, împreună cu alte două persoane, pe Dealul Balota a solicitat să conducă autoturismul, a fost refuzat de către conducătorul auto. Ulterior, pe fondul unei posibile crize, generată de afecţiuni medicale a aruncat cu pietre în direcţia acestora şi a avariat şapte autovehicule, fapt pentru care a fost condus la Secţia de Poliţie Şimian, a fost sancţionat conform Legii 61 cu suma de 500 de lei şi totodată i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Ulterior a fost condus la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de către colegii mei în vederea unor investigaţii medicale.”, a declarat Lohon.
Cele două persoane care se aflau în maşină cu individul violent a declarat că bărbatul aflase cu puţin înainde de incident că soţia îl înşeală, acesta fiind motivul care a generat criza.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top