duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO HULIGANI DE SEVERIN: Un individ a agresat o echipa de jurnalişti după ce a lovit patru maşini parcate


Huliganism în trafic la Drobeta Turnu Severin. Un individ în vârstă de 21 de ani a agresat o echipă de jurnalişti după ce a lovit cu maşina pe care o conducea patru maşini staţionate regulamentar într-o parcare din oraş. O singură întrebare a reporterilor care au cerut detalii despre accident l-a determinat pe individ să afişeze comportamentul huliganic. A aruncat injurii, a scuipat şi chiar a lovit camera de filmat chiar în faţamai multor echipe de poliţişti. Acestea l-au imobilizat şi l-au dus la sediul Poliţiei. La nota de plată a maşinilor lovite s-a adăugat şi amenda pentru comportamentul huliganic.

foto accident 2

Luni, în jurul prânzului, indiviul a circulat cu viteză pe strada Crişan, iar când nu mai putut stăpâni volanul a lovit patru maşini care erau parcate, ca pe nişte popice. Întrebat de reporter cum s-a produs accidentul, acesta a început să înjure, să scuipe şi a lovit chiar camera de filmat în prezenţa poliţiştilor.

După ce a fost impobilizat de poliţişti şi băgat în maşină, prietenii l-au apărat de pe margine cu acelaşi comportament huliganic, şi-au dat pantalonii jos în faţa camerei. Lăsând la o parte că a condus cu viteză pe una dintre cele mai circulate străzi din Drobeta Turnu Severin, atât de pietoni, cât şi de şoferi, comportamentul individului în cauză lasă de dorit, mai ales că la faţa locului erau prezenţi poliţişti de la Serviciul Ordine Publică şi două echipaje de la Biroul Rutier. Trecătorii au rămas consternaţi de teamă

“Veni cu viteză. Dinspre pădure veni şi din partea cealaltă veneau maşini şi ca să nu se bage în maşina aia cică se băgă aci. Nu mai zic nimic, tac, că nu e bine să vorbeşti că aşa e tineretul ăsta, îţi dă în cap pe stradă şi te omoară.”, a declarat consternată, o femeie care a asistat la scena individului.

Pentru comportamentul huliganic, individul care a lovit cele patru maşini a fost amendat şi de poliţiştii de la Ordine Publică. Amenda în astfel de cazuri este cuprinsă între 200 şi 1000 de lei.

„Am găsit un autoturism BMW înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetăţean român, care angajându-se în depăşire, a pierdut controlul volanului şi a intrat în patru autoturisme staţionate regulamentar. De asemenea, va fi sancţionat conform Legii 61/ 1991 pentru atitudine necorespunzătoare şi adresare de injurii.”, a declarat Cristian Şoşoi din cadrul Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin.

După ce au verificat documentele individului, poliţiştii au cerut asigurarea maşinii pe care acesta a declarat că nu o are la el. Acum urmează să verifice dacă seria autoturismului pe care îl conducea corespunde cu cel din certificatul de înmatriculare.

foto accident

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top