miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

UP DATE: HULIGANISM PE DN 6: DISPUTA CRAIOVA – PETROLUL PREFAŢATĂ DE INCIDENTE GRAVE

Autobuze-atacate-cu-pietreSuporterii Petrolului au fost atacaţi cu pietre de cei ai Universităţii Craiova, pe DN 6, la baza dealului Balota, în parcarea unui motel. Şoferul unui autobuz a fost rănit şi a ajuns la spital.

Incidente grave pe DE 70, înaintea disputei dintre Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti, din Cupa României, de la Drobeta-Turnu-Severin. O ploaie de pietre s-a abătut asupra a două autocare ale suporterilor echipei Petrolul Ploieşti, care au fost vandalizate de către fanii Universităţii Craiova. Şoferul unuia dintre autocare a ajuns la spital, după ce a primit un bolovan în stern. Zeci de jandarmi au intervenit să calmeze spiritele, iar drumul european 70 a fost blocat preţ de câteva zeci de minute din cauza incidentelor.

Incidentele au început în jurul orei 19.30. Cele două autocare cu suporteri petrolişti au fost atacate la baza Dealului Balota, într-o parcare.

Şoferii autocarelor spun că zeci de huligani s-au năpustit cu pietre asupra celor două autocare, în care erau peste 150 de suporteri petrolişti. Deşi mai mulţi suporteri au fost răniţi, doar şoferul unuia dintre autobuze a ajuns la spital. Omul  a primit un bolovan în stern şi spune că doar o minune a fost să nu scape de sub control autocarul care se putea răsturna. Consecincele puteau fi dramatice atât pentru cei din autocar cât şi pentru huliganii care i-au atacat. Şoferii spun că a fost un adevărat război.Î

Cele două autocare vandalizate sunt ale Regiei de Transport Local din Ploieşti. Incidenete au fost se pare şi pe Stadionul Municipal din Tr. Severin, aplanate de jandarmi. În urma acestora, Jandarmeria din Mehedinţi va cere suspendarea terenului, după ce incidente între suporteri au fost şi în tribune. Suporterii olteni au aprins torţe şi fumigene în timpul disputei dintre cele două grupări. În urma acestor incidente, Universitatea ar putea să nu mai joace la Drobeta Turnu Severin.

loading...


Un Comentariu

 1. Un suporter ...neutru

  De ce se plang jandarmii ca suporterii au aprins torte si funigene IN INCINTA
  stadionului ?! Oare NU TOT JANDARMII ERAU OBLIGATI sa-i controleze
  LA INTRAREA IN STADION pt. a preveni asa-ceva ?!
  Jandarmii trebuie sa se …autosuspende ei intai si APOI sa ceara suspendarea
  terenului …
  Intamplarile de la Balota si Stadionul municipal arata ca jandarmii NU AU LUAT
  masurile de prevenire a unor astfel de situatii !

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top