duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ICCJ: ADRIAN DUICU RĂMÂNE ÎN AREST

Instanţa supremă a decis ca preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, fostul şef al IPJ Mehedinţi, Ştefan Ponea, şi omul de afaceri Constantin Popescu să rămână în arest preventiv pentru încă 30 de zile.

_DSC0321Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins astfel contestaţiile formulate de Duicu, Ponea şi Popescu, după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis, la propunerea procurorilor anticorupţie, să le prelungească celor trei mandatele de arestare preventivă.

Curtea de Apel Bucureşti a admis, în 28 aprilie, propunerea formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie de prelungire a arestării preventive a lui Adrian Duicu, Ştefan Ponea şi Constantin Popescu, pentru încă 30 de zile, de la 4 mai până în 2 iunie. Totodată, instanţa a respins ca nefondate cererile celor trei de înlocuire a arestării preventive cu o altă măsură preventivă mai uşoară.

Decizia a fost contestată la ICCJ, care vineri a dat o decizie definitivă, în urma căreia Duicu, Ponea şi Popescu vor fi cercetaţi în continuare în arest, în dosarul în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top