miercuri , 20 octombrie 2021
NEWS ALERT

IGPR NU-L LASĂ PE COMISARUL ŞEF ROMULUS OPRIŢA SĂ PLECE DE LA IPJ ARAD

Comisarul şef Romulus Opriţa, fostul adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie nu este lăsat să plece de la conducerea IPJ Arad, deciza fiind luată marţi după-amiază, când comisarul şef se pregătea să plece spre Drobeta Turnu Severin.

oprita-romulus2

Surse apropiate comisarului şef Opriţa au declarat marţi seara pentru mhalert.ro că în cursul zilei de marţi, fostul adjunct al IPJ Mehedinţi, detaşat la conducerea IPJ Arad în luna aprilie 2013 a predat toate documentele de la Poliţia Arad şi ar fi urmat să se întoarcă la Drobeta Turnu Severin, la IPJ Mehedinti.

De altfel Inspectoratului General al Poliţiei Române, a postat pe site-ul instituţiei, în 29 octombrie un comunicat oficial în care se arăta că la conducerea IPJ Arad era numit comisarul-şef de poliţie Tamaş Ioan Marcu.

“Inspectoratul General al Poliţiei Române este împuternicit să comunice următoarele: cu data de 29 octombrie a.c., prin dispoziţie a inspectorului general al Poliţiei Române, comisarul-şef de poliţie Tamaş Ioan Marcu a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad”, se arăta în comunicatul de presă al IGPR.

Ulterior, însă, comunicatul a fost scos de pe site-ul IGPR.

Sursele mhalert.ro au arătat că marţi dimineaţa comisarul şef Romulus Opriţa va prelua pentru încă şase luni conducerea IPJ Arad.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top