vineri , 22 ianuarie 2021
NEWS ALERT

IMPACT ÎNTRE BOLIZI ÎN DROBETA TURNU SEVERIN

Un bărbat a ajuns joi la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, după ce maşina în care se afla a fost lovită din spate de un alt autoturism pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiu.

accident

Ambele maşini implicate în accident sunt BMW-uri. Şoferul rănit se afla în maşina care circula pe Bulevardul Tudor Vladimirescu şi a frânat imediat după intersecţia cu strada Orly, circulând pe direcţia Şimian – Orşova. Pentru că nu a păstrat distanţa regulamentară, conducătorul autoturismului din spate l-a acroşat violent întrucât avea viteză. Bărbatul rănit a fost preluat de medicii din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi având un traumatism de coloană vertebrală şi fiind transportat la spital. Pe de altă parte, poliţiştii au deschis o anchetă, stabilind ca principală cauză a accidentului neadaptarea vitezei la condiţiile de drum de către şoferul care a acroşat primul BMW. Acesta va avea permisul de conducere suspendat având dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Totodată a primit o amendă de aproximativ 500 lei.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top