miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

IMPACT VIOLENT PE CICERO, ÎN DROBETA TURNU SEVERIN

Trei persoane au fost rănite, miercuri după-amiază în urma unui accident produs pe strada Cicero din Drobeta Turnu Severin după ce un autoturism care circula regulamentar a fost lovit de un jeep care nu a oprit la indicatorul STOP, proiectându-l în gardul unei case.

_DSC0389

Primele informaţii arată că jeep-ul înmatriculat în judeţul Galaţi, a intrat pe strada Cicero, de pe strada Unirii, nu a oprit la indicatorul „STOP” şi a izbit autoturismul care circula regulamentar pe strada Cicero către Strada Traian din Drobeta Turnu Severin. În urma impactului violent autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat în gardul unei case de pe Cicero, iar şoferul şi alte două femei au fost rănite. Victimele au primit îngrijiri medicale de la echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă ajuns la faţa locului, dar şi de la echipajul SMURD, şi el chemat să intervină.

_DSC0387

 

Victimele sunt în afara oricărui pericol. Proprietara casei al cărei gard a fost distrus a tras o sperietură groaznică şi îi este teamă că şoferul vinovat nu îi va reface gardul astfel că va rămâne cu pagubele.

 

_DSC0405

 

Poliţiştii desfăşoară o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Şoferul autoturismului înmatriculat în Galaţi a refuzat să facă declaraţii cu privire la cauzele care au dus la producerea impactului.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top