duminică , 7 iunie 2020
NEWS ALERT

INALTA CURTE PRONUNTA IN 10 MARTIE SENTINTA IN CAZUL LUI ADRIAN DUICU

Completul de judecată al Curţii Supreme a rămas în pronunţare în urma şedinţei din 24 februarie, în dosarul privind incompatibilitatea sa constatată de Agenţia Naţională de Integritate, în cazul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, portalul instanţei arătând că sentinţa va fi dată în data de 10 martie 2015.

adrian-duicuJudecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au avut un nou termen de judecată, pe 24 februarie, în dosarul în care Duicu este acuzat de incompatibilitate şi au amânat pronunţarea până în data de 10 martie. În funcţie de decizia ICCJ, se va decide şi soarta preşedintelului suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi.

În 9 mai 2012, Adrian Duicu a fost găsit incompatibil de ANI întrucât în calitate de consilier judeţean, acesta a participat la adoptarea în CJ a unor hotărâri privind închirierea unui teren şi vânzarea a două imobile către o firmă în care este asociat.

Adrian Duicu se află la ora actaulă, în arest la domiciliu într-un alt dosar de corupţie.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top