marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ÎNCĂ 30 DE ZILE DE AREST PENTRU DUICU, PONEA ŞI POPESCU

Curtea de Apel Bucureşti a decis ca mandatele de arestare preventivă ale lui Adrian Duicu, Ştefan Ponea şi Constantin Popescu să fie prelungite cu încă 30 de zile.

_DSC0321„Admite propunerea de prelungire a duratei arestării preventive a inculpaţilor DUICU IOAN-ADRIAN, PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN şi POPESCU CONSTANTIN, formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie. În baza art. 234-236 alin. 1 Cod procedură penală, dispune prelungirea arestării preventive a inculpaţilor: – DUICU IOAN-ADRIAN ; – PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN şi – POPESCU CONSTANTIN, pe o durată de câte 30 de zile, de la 03.06.2014 până la 02.07.2014, pentru fiecare inculpat. Respinge, ca nefondate, cererile de înlocuire a arestării preventive cu o altă măsură preventivă mai uşoară, formulată de inculpaţi.”, se arată pe postalul Curtii de Apel Bucureşti.

Decizia CAB poate fi atacată cu recurs în 48 de ore.

Adrian Duicu, Ştefan Ponea şi Constantin Popescu se află în arest preventiv pentru fapte de corupţie, de la începutul lunii aprilie, prezentul mandat dat de Curtea de Apel fiind cel de-al treilea. (O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top