joi , 17 iunie 2021
NEWS ALERT

ÎNCĂ UN DRUM JUDEȚEAN VA FI MODERNIZAT. ESTE VORBA DESPRE DJ 563, SLAȘOMA – PETRA

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin  Georgescu, a semnat miercuri, 14 noiembrie, contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare, pe DJ 563A, de la intersecția cu drumul sătesc care duce către satul Slașoma, comuna Pădina, până la intersecția cu DC 91 care merge către satul Petra din comuna Bîcleș.  Este vorba despre o investiție în valoare de 7,6 milioane de lei, finanțată  prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, care vizează asfaltarea a șase kilometri.

DSC_0948

”Am semnat astăzi acest contract în prezența domnului vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru și a domnului primar al comunei Pădina, Dumitru Boceanu, pentru că din punctul meu de vedere, locuitorii acestei comune, mai exact, cei din satele Bibăn și Slașoma, sunt principalii beneficiari ai acestor lucrări de asfaltare pe o lungime de șase kilometri. Termenul de execuție este de 330 zile. Sperăm ca cel târziu în toamna anului viitor, acest drum să fie finalizat și am încredere, raportat la faptul că am contractat cu o firmă serioasă, că termenul va fi respectat, iar lucrarea va fi una de calitate.”, a declarat președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

Tot aici, în urmă cu doi ani, au fost modernizați cu fonduri proprii ale Consiliului Județean Mehedinți, doi kilometri ai drumului.

”Constat cu plăcere că multe din promisiunile făcute cetățenilor, implicit primarilor, se concretizează și mă bucură faptul că fac parte din această echipă.”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru.

”Îi  mulțumesc în primul rând, domnului președinte al Consiliului Județean, Aladin Georgescu, pentru faptul că am început în urmă cu doi ani, asfaltarea unui tronson de doi kilometri din acest drum județean și ne-a promis, mie și locuitorilor celor două sate că în cel mult doi ani, se vor finaliza lucrările pe tot tronsonul. Ne bucurăm și îi mulțumim foarte mult că această promisiune s-a concretizat astăzi, prin semnarea contractului de proiectare și execuție și suntem convinși că lucrările se vor finaliza în cursul anului viitor.”, a declarat primarul comunei Pădina, Dumitru Boceanu.

În cursul acestei ierni se va întocmi proiectul tehnic, se vor lua toate avizele și în funcție de cum va permite vremea, în februarie – martie, va începe execuția efectivă a lucrărilor.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top