marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

ÎNCĂ UN PAS PENTRU ÎNFIINȚAREA CAMERELOR AGRICOLE ÎN TOATE JUDEȚELE

Inițiatorii proiectului Camerelor Agricole nu se opresc până nu își duc demersurile mai departe. Astfel, odată ce parlamentarii deschid o nouă sesiune, intră în discuții legea Camerelor Agricole și finanțarea lor.

IMAG1201Potrivit preşedintelui Camerelor Agricole din România, Cornel Stroescu,  în urma discuțiilor care au avut loc săptămânile trecute în Capitală s-a stabilit ca pe 14 septembrie să aibă loc o nouă întrevedere cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin în cadrul căreia ar urma să se pună la punct ultimele modificări la Legea 283/2010. Ulterior, propunerea va merge în Parlamentul României, unde inițiatorii spun că au susținere petru proiectul lor.

“O să discutăm punct cu punct cu ministrul Agriculturii și o să trimitem legea în Parlament. Am cerut și un sprijin financiar de la Guvern. Ajutorul financiar va fi de înființare și de funcționare pe cel puțin doi ani. Noi am putut înființat pe cont propriu Camere în 14 județe, dar acum este normal să fim sprijiniți și de Guvern”, a explicat Stroescu, potrivit agrointel.ro.

Pentru partea de finanțare, discuțiile se mută în curtea Ministrul Finanțelor Publice, astfel că modificările legislative propuse să aibă acoperire. ”Apoi vom merge în Comisia pentru Agricultură din Senat unde vom relua discuțiile. Ne-au asigurat de susținerea lor și sunt convins că mai apoi și deputații ne vor susține”, ne-a declarat Stroescu.

Continuare pe http://agrointel.ro/38681/legea-camerelor-agricole-o-noua-incercare-cornel-stroescu-am-cerut-sprijin-financiar-de-la-guvern-pentru-primii-doi-ani/

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top