miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

INCENDIU DE PROPORŢII LA BĂILE HERCULANE. UN FOST PROFESOR UNIVERSITAR A MURIT INTOXICAT ÎN CABANA SA

Un fost profesor universitar a murit duminică seară în cabana sa din staţiunea Băile Herculane, din cauza unui aparat electric de încălzit, amplasat necorespunzător. La faţa locului au intervenit şi pompierii de la ISU Drobeta.

incendiu Duminică seară, la ora 19.57, I.S.U. Drobeta al judeţului Mehedinţi a fost anunţat de către dispeceratul I.S.U. Caraş-Severin, despre faptul că în staţiunea Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin, a izbucnit un incendiu la o casă de locuit, cu posibilitatea existenţei unei persoane decedate.

“Detaşamentul de pompieri Orşova s-a deplasat la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă şi a intervenit pentru lichidarea incendiului, care se manifesta la o anexă construită din lemn, alături de şase voluntari, cu o autospecială cu apă şi spumă, din cadrul SVSU Băile Herculane”, a precizat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

Incendiul a cuprins o anexă, construită din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de cca. 15 mp, existând pericol de propagare la casele din apropiere.

În incendiu a decedat proprietarul locuinţei, în vârstă de 67 de ani, care prezenta arsuri grave pe corp. Este vorba de fostul şef al catedrei de informatică de la Universitatea din Craiova, care se stabilise de câțiva ani în Băile Herculane unde deținea o pensiune.

Bărbatul decedat a fost preluat de către I.M.L.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic produs de la un aparat electric de încălzire, amplasat necorespunzător. Intervenţia s-a finalizat la ora 21.50.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top