marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

INCENDIUL DE LA CIREŞU A FOST STINS. AU ARS NOUĂ HECTARE DE VEGETAŢIE USCATĂ ŞI MĂRĂCINIŞ

Pompierii şi jandarmii solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit, miercuri după-amiază, în apropierea unei păduri de pin din localitatea mehedinţeană Cireşu a fost stins în cursul serii trecute fiind distruse nouă hectare de vegetaţie uscată şi mărăciniş.

incendiu-vegetatie-1-500x300Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Mehedinţi, plutonier Ramona Nistor, în incendiu au ars trei hectare de vegetaţie uscată şi şase de mărăciniş, forţele de intervenţie reuşind să oprească extinderea către pădurea de pin din apropiere prin trasarea unor benzi minerale..

Incendiul a izbucnit miercuri în jurul orelor 14.00, iniţial, la faţa locului fiind trimişi 28 de pompieri care au intervenit cu lopeţi pentru localizare.

Întrucât focul se manifesta între doi versanţi din apropiere de localitatea Cireşu, în jurul orei 18.00, s-a cerut suplimentarea numărului de pompieri, precum şi intervenţia jandarmilor.

În zonă au fost trimişi alţi 15 pompieri şi 19 jandarmi care au intervenit cu sape şi lopeţi pentru stingerea incendiului.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top