duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

ÎNCEPE A DOUA ETAPĂ DE ÎNSCRIERE ÎN CLASA PREGĂTITOARE

Mâine, 25 martie începe a doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare, conform calendarului întocmit de Ministerul Educației, pentru anul școlar 2014 – 2015.

copiiAstfel, în perioada 25 martie-4 aprilie 2014 de desfășoară etapa a II-a a înscrierilor în clasa pregătitoare. În această perioadă se depun cererile-tip de inscriere la secretariatul unitatii de invatamant aflate pe prima pozitie dintre cele trei optiuni exprimate pentru etapa a doua, de catre parintii copiilor care nu au fost cuprinsi in nicio unitate de invatamant in etapa anterioara sau care nu au participat la prima etapa. Validarea cererilor-tip de inscriere la unitatea de invatamant aflata pe prima pozitie in optiunile privind inscrierea copiilor.

Potrivit inspectorului școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți, Marian Șuță, începând cu data de 25 martie, în unitățile de învățămnt unde au rămas locuri se pot depune cereri și de către părinții copiilor care au domicilil în altă circumscripție.

Aceeași sursă a mai precizat că în prima etapă a înscrierilor în casa pregătitoare, în Mehedinți s-au înscris 1934 de elevi în prima etapă, iar umărul locurilor depășește 2000.

În data de 11 aprilie 2014 se vor afisa la fiecare scoala  listelor finale ale copiilor inscrisi in clasa pregătitoare. Ulterior, în perioada  14-18 aprilie 2014 se face centralizarea si solutionarea de catre inspectoratul scolar a cererilor parintilor copiilor care nu au fost inca inscrisi la vreo unitate de invatamant.

Oana Mitu

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top