joi , 28 ianuarie 2021
NEWS ALERT

ÎNCEPE SESIUNEA DE TOAMNĂ DE ADMITERE LA UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIŞOARA. AFLĂ AICI CE SPECIALIZARE POŢI URMA ŞI CUM TE POŢI ÎNSCRIE!

Universitatea de Vest din Timişoara anunţă că va desfăşura sesiunea de admitere de toamnă în perioada 8 – 21 septembrie, fiind disponibile 73 de specializări de licenţă, 90 de programe de master, 5 specializări în limbi străine (engleză, franceză, germană).
UVT

Potrivit unui comunicat de presă remis marţi, de Universitatea de Vest din Timişoara, la licenţă, din cele 2000 de locuri bugetate alocate în 2014, pentru această toamnă mai sunt disponibile aproximativ 300 la specializări de la Facultăţi precum cele de Arte şi Design; Chimie, Bilogie, Geografie; Fizică; Litere, Istorie şi Teologie; Matematică şi Informatică; Muzică; Economie şi de Administrare a Afacerilor; Sociologie şi Psihologie; Ştiinţe Politice, Filozofie şi Ştiinţe ale Comunicării. În ceea ce priveşte locurile cu taxă, mai sunt disponibile aproximativ 2600 pentru sesiunea de toamnă.

“Felicit pe cei care au reuşit să treacă peste examenul de bacalaureat cu bine şi îi asigur că în Universitatea de Vest din Timişoara vor găsi un partener puternic care să îi ajute în dezvoltarea lor ca persoane şi profesionişti. La UVT încurajăm performanţa şi venim cu o ofertă de studiu competitivă pe plan naţional şi internaţional. Îi îndemnăm pe toţi cei care pun valoare pe educaţie şi carieră să aplice pe locurile disponibile în această toamnă”, a declarat rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, Prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Ca urmare a numărului mare de înscrişi, în vară, în centrele de înscriere şi admitere din Deva, Reşiţa şi Dr. Tr. Severin, UVT a decis să le menţină şi în sesiunea de toamnă. Acestea vor funcţiona în perioada 10 – 12 septembrie şi vor prelua dosarele candidaţilor în aceleaşi condiţii ca în Timişoara. Măsura vine în sprijinul elevilor, pentru a nu mai face deplasarea la Timişoara, economisind astfel timp preţios şi resurse financiare. Astfel, cei interesaţi se pot înscrie în perioada 10 – 12 septembrie şi la centrele din:

Deva, în cadrul Colegiului Naţional ”Decebal”, de pe Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 22;

Reşiţa, în cadrul Colegiul Naţional ”Traian Lalescu”, B-dul. A.I. Cuza, Nr. 7;

Dr. Tr. Severin, în cadrul Colegiului Naţional ”Gheorghe Ţiţeica”, Str. Crişan nr. 50.

Centrele vor funcţiona în intervalul orar 09.00-13.00

Întregul proces de admitere se desfăşoară în perioada 8 – 21 septembrie, fiecare facultate având un calendar propriu al înscrierilor şi al desfăşurării probelor de concurs, după caz. Detalii pot fi găsite pe pagina de internet a Universităţii, www.uvt.ro şi www.facebook.com/uvtromania . (O.M.)

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top