luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

ÎNCERCARE GREA PENTRU NICULINA STOICAN. AFLĂ AICI PRIN CE TRECE!

Soţul solistei de muzică populară, Niculina Stoican, Vasile Stănescu, a ajuns în arestul IPJ Gorj, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins recursul acestuia într-un dosar privind ramburări ilegale de TVA, în care a fost cercetat împreună cu alţi 10 inculpaţi, sentinţa precedentă de şase închisoare rămânând definitivă în cazul lui Stănescu.

niculina-stoican 08022010 144926Prejudiciul în dosarul în care a fost condamnat Vasile Stănescu este de 13,5 milioane de lei , acuzaţiile în cazul său fiind de evaziune fiscală şi asociere la un grup infracţional.

Principalul inculpat este Genică Boerică care a primit pedeapsă de 10 ani şi 3 luni de închisoare pentru acuzaţiile de spălare de bani, evaziune fiscală, asociere în grup infracţional.

Potrivit rechizitoriului în acest dosar, în perioada iunie 2001 – iunie 2003, în diverse forme de participaţie penală şi prin folosirea de mijloace frauduloase, inculpaţii ar fi solicitat şi obţinut de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Dolj suma de 13,6 milioane de lei noi.

Vasile Stănescu a fost vizitat miercuri după-amiază, în arest de către soţia sa, Niculina Stoican. El urmează să fie transferat într-un penitenciar.(O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top