miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

INCREDIBIL! CUM A SFÂRŞIT O FEMEIE DIN DROBETA TURNU SEVERIN ÎN ITALIA!?

foto crima (6)Cadavrul unei femei din Drobeta Turnu Severin,  în vârstă de 26 de ani a fost găsit crucificat, luni, la periferia Florenţei, cu urme de tortură, relatează presa italiană în ediţia electronică, potrivit mediafax.ro.

Autorităţile italiene suspectează că românca ucisă la Florenţa este victima unui criminal în serie, în contextul în care au fost găsite similitudini cu alte şase cazuri de agresiuni sexuale sau crime.

Tânăra în vârstă de 26 de an s-a născut în Hunedoara, dar avea domiciliul în Drobeta Turnu Severin. Era plecată de patru luni cu soţul său în Italia.

Cristina Zamfir avea doi copii cu vârste de trei şi respectiv un an, care se aflau în grija bunicilor din partea tatălui la Drobeta Turnu Severin.

Părinţii soţului victimei care locuiesc în cartierul severinean Schela au declarat marţi că au fost înştiinţaţi în cursul serii de luni cu privire la decesul tinerei.

Aceştia ştiau că femeia lucra în Florenţa, la un restaurant împreună cu soţul său.

Trupul victimei a fost găsit de un biciclist luni dimineaţa, care a anunţat poliţia.

Agenţia Ansa, citată de mediafax.ro, potrivit căreia femeia este prostituată, citează poliţia care afirmă că aceasta a fost probabil ucisă de un client ce a imobilizat-o cu o bară de fier, pentru a o putea tortura.

Poliţia susţine, de asemenea, că poziţia cadavrului a fost probabil accidentală, „fără semnificaţie simbolică”.

Hainele femeii au fost găsite la un kilometru distanţă.

Autorităţile italiene au stabilit că victima este românca Andreea Cristina Zamfir, în vârstă de 26 de ani.

Ipoteza analizată de anchetatori este cea a unui criminal în serie, a unui maniac. În urmă cu un an, în martie 2013, o altă femeie a fost găsită în mod similar. Era o prostituată italiană în vârstă de 46 de ani, găsită în viaţă, tot în Florenţa, după ce fusese agresată sexual şi torturată.

Conform unor surse citate de site-ul de ştiri ArticoloTre.com, banda adezivă cu care a fost legată românca este de acelaşi tip cu cea utilizată în alte şase cazuri de crime sau abuzuri sexuale comise în Florenţa şi în întreaga regiune Toscana.

Surse citate de agenţia Adnkronos au declarat că românca ucisă se prostitua la periferia oraşului Florenţa, unde locuia de câţiva ani.

Anchetatorii caută un bărbat de aproximativ 50-60 de ani, italian, cel mai probabil client al prostituatelor.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top