miercuri , 27 octombrie 2021
NEWS ALERT

IATĂ CU CE A FOST PRINS SUBPREFECTUL DE MEHEDINŢI! FELIX MANTA DEZMINTE ACUZAŢIILE

Liberalii mehedinţeni îl acuză pe subprefectul de Mehedinţi, Felix Manta de faptul că face campanie electorală pentru Partidul Social Democrat la Izvoru Bârzii, deşi calitatea sa de înalt funcţionar public interzice cu desăvârşire implicarea în propaganda politică

Primarul comunei mehedinţene Izvoru Bîrzii, Horia Balica îl acuză pe subprefectul de Mehedinţi, Felix Manta că face campanie electorală pentru Partidul Social Democrat, în care a activat până la sfârşitul lunii martie, când a fost numit în funcţia de subprefect. Balica a declarat vineri că suprefectul ar fi fost cu o zi înainte în comuna Izvoru Bîrzii, în satele Balotesti şi Halânga, împreună cu un grup de tineri care distribuiau pliante electorale pentru Partidul Social Democrat.

felix-manta-300x225„Domnul Felix Manta face campanie în Izvoru Bîrzii, fără jenă. Vine în comună cu tineri şi ieri, (n.r.joi) a venit şi a avut curaj să coboare din maşină şi să meargă cu aceşti copii prin comună. La un control pe care l-am avut la o reclamaţie anonimă, a venit aici, l-am atenţionat că de Paşti se face campanie electorală la Căminul Cultural şi mi-a zis că nu este nicio problemă, că este persoană fizică cel care face campanie, dar pe afişe scria PSD.”, a declarat Horia Balica.

Şi preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu a anunţat că îl va informa pe prefectul de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea cu privire la implicarea subprefectului Manta în campania electorală a PSD, cerându-i acestuia demisia din funcţie.

„L-aş ruga pe domnul prefect să ia act de faptul că domnul subprefect face campanie electorală pe faţă Partidului Social Democrat şi acest lucru este inacceptabil. Eu îi voi spune, probabil, cu prima ocazie d-lui prefect pentru că acest lucru trebuie să înceteze. Dacă este înalt funcţionar public, dl. Felix Manta, pentru că despre ele este vorba trebuie să îşi facă treaba de înalt funcţionar public sau dacă vrea să facă campanie electorală, atunci ar trebui să îşi dea demisia. Ajunge! Au furat de prea multe ori ca să mai fure în continuare votul românilor.”, a declarat Virgil Popescu.

Contactat vineri de mhalert.ro, Felix Manta a negat acuzaţiile, susţinând că nu se mai implică în politică de când a fost numit în funcţia de subprefect.

„Eu nu fac politică, mai precis, de când am fost numit în funcţia de subprefect, nu mă mai ocup de partea asta, ce înseamnă politica. Mai mult nu am ce să comentez. Domnul primar poate să spună orice.”, a declarat subprefectul de Mehedinţi.

Felix Manta a fost numit în funcţia de subprefect al judeţului Mehedinţi, în data de 26 martie 2014, prin Hotărâre de Guvern.

Felix Manta este finul preşedintelui susprendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, aflat în arest preventiv pentru fapte de corupţie.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top