vineri , 5 iunie 2020
NEWS ALERT

INSTRUIRE PRIVIND CADASTRAREA, LA PREFECTURA MEHEDINȚI

Reprezentanții unităților administrativ teritoriale din 24 de comune din Mehedinți au participat astăzi la o instruire privind demararea lucrărilor de cadastrare.

Potrivit Prefecturii Mehedinți în cadrul dezbaterilor s-a avut în vedere operaționalizarea Registrului Agricol Național și Registrului Electronic Național al Nomenclaturii Stradale.
prefectura1

”Instruirea, ca primă etapă a procesului de implementare a celor două instrumente electronice de evidență cadastrală, a avut ca scop informarea primarilor cu privire la procedurile de parcurs pentru demararea și finalizarea lucrărilor de cadastrare.”, se arată într-o comunicare a Prefecturii Mehedinți.

prefectura 2

Prefectul Nicolae Drăghiea a arătat că lucrarea finală va fi în folosul instituțiilor dar și al oricărui cetățean, sistemul putând oferi date cadastrale referitoare la orice imobil înregistrat în sistem. În acest sens,responsabilitatea primarilor și a celor implicați în realizarea sistemului este foarte importantă, întrucât în acesta trebuie să fie înscrise toate imobilele cu informațiile aferente.

În această perioadă, toți reprezentanții unităților administrativ teritoriale din Mehedinți participă la instruiri, ele fiind programate în mai multe zile.
Tot miercuri, prefectul județului a primit din partea Consiliului Concurenței , o diplomă de excelență înmânată personal de către reprezentantul autorității de concurență în teritoriu și fost parlamentar de Mehedinți, Nicolae Șerdin, cu ocazia 
aniversării a 20 de ani de activitate a Consiliului Concurenței.

prefectura3

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top