marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

IOAN GIURA: PNL ŞI SÎMION BURCU AU RECURS LA METODE MÂRŞAVE ŞI MINCINOASE DE DENIGRARE ŞI DEFĂIMARE

Candidatul PSD la Primăria Strehaia a transmis o scrisoare deschisă către locuitorii oraşului, în care reclamă campania murdară dusă de actualul edil, Ioan Giura arătând că preferă „să piardă alegerile decât să fie obligat să producă sau să fie de acord cu asemenea atacuri mizerabile”.

Mesajul transmis de Ioan Giura la final de campanie vine în contextul în care liberalii au adus în ultimele săptămâni atacuri la familia candidatului PSD, fiind vorba de fiii şi tatăl acestuia.

ioan giura„Trăim astăzi, la Strehaia, din păcate cea mai dură şi mizerabilă campanie electorală petrecută vreodată. PNL Mehedinţi şi candidatul Burcu Sâmion au recurs la cele mai mârşave şi mincinoase metode de denigrare şi defăimare a persoanei mele. În loc să-şi prezinte realizările celor 12 ani de mandat şi eventuale proiecte de viitor, domniile lor mi-au atacat nedrept copiii şi mi-au denigrat mincinos părinţii. În aceste condiţii, ce-i drept cu greu, am găsit resursa de a nu riposta similar. Cred cu tărie că democraţia înseamnă din patru în patru ani competiţie, iar competiţia electorală trebuie să respecte reguli şi principii, altfel rezultatul, oricare ar fi el, ar fi unul murdar şi ar face rău oamenilor.”, arată Ioan Giura în scrisoarea transmisă locuitorilor din Strehaia.

Candidatul PSD ar fi avut cu vârf şi îndesat cu ce să îl atace pe Sîmion Burcu dacă ar fi fost să se lege de familia acestuia. Giura arată că a preferat să se axeze pe proiecte şi chestiuni de administraţie, care de altfel interesează locuitorii.

„Scriu această scrisoare azi, când există o presiune fantastică asupra mea şi asupra echipei mele de campanie, pentru a accepta publicarea unor aspecte din viaţa de familie şi viaţa privată a contracandidatului meu Burcu Simion. Mă opun categoric şi plecând de la considerentul ca anumite informaţii au ajuns deja la îndemâna presei, adresez rugămintea, posturilor TV şi publicaţiilor scrise, de a nu prezenta nimic cu atingere la familia contracandidatului meu, respectând astfel o regulă simplă de bun simţ.”, mai arată Ioan Giura.

Mesajul lui Ioan Giura la final de campanie este unul de optimism, încredere şi forţă înaintea alegerilor atât pentru electorat cât şi pentru staff-ul de campanie.

„Colegilor mei de echipă, susţinătorilor mei, le spun să aibă încredere, vom câştiga cu arme cinstite, iar binele va învinge răul la Strehaia. Nu putem coborî în asemenea mizerii , iar despre mine trebuie să ştiţi că prefer să pierd alegerile decât să fiu obligat să produc sau să fiu de acord cu asemenea atacuri mizerabile. Adresându-mă cu respect şi recunoştinţă tuturor din presă care au înţeles că există limite care nu trebuie trecute, cu credinţă în bine şi oameni buni, candidat PSD pentru Primăria Strehaia, Ioan Giura.”, a conchis Ioan Giura, cel care se află la poziţia 1 pe buletinul de vot, la alegerile locale din 5 iunie.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top