marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

IPJ MEHEDINŢI: DISPOZITIVUL CARE A PUS PE JAR AUTORITĂŢILE CONŢINEA PRAF DE ARTIFICII

Dispozitivul suspect descoperit într-o scară de bloc a fost ridicat de o echipă de genişti a SRI, poliţiştii stabilind că acesta conţinea praf de artificii, care nu prezenta pericol de explozie.

alerta2Geanta cu dispozitivul suspect descoperit în scara unui bloc din Drobeta Turnu Severin a fost ridicată de specialişti la aproximativ trei ore de la sesizarea la 112.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Nicolae Lohon a declarat că în urma cercetărilor s-a stabilit că dispozitivul nu prezenta pericol de explozie.

„Dispozitivul a fost ridicat. S-a stabilit că este un conţinut de amestec pirotehnic folosit la confecţionarea artificiilor. S-a deschis dosar penal pentru deţinere de materiale pirotehnice fără drept.”, a declarat Lohon.

Joi după amiază, la 112, un instalator care lucra la o gură de canalizare a unui bloc de pe strada Migdalului din Drobeta Turnu Severin a sunat la 112 şi a anunţat că a descoperit o geantă suspectă în care s-ar afla un dispozitiv artizanal exploziv.

La faţa locului au ajuns ofiţeri SRI, poliţişti şi jandarmi care au încercuit zona, au oprit circulaţia rutieră şi pietonală solicitând sprijinul unei echipe de genişti din cadrul SRI Craiova pentru a interveni cu aparatura de specialitate în vederea stabilirii conţinutului dispozitivului respectiv.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top