duminică , 21 octombrie 2018
NEWS ALERT

JANDARMUL COSMIN ANDREI, SALVAT DE MII DE MEHEDINTENI, A AJUNS ACASA

Cosmin Andrei, jandarmul mehedințean care a solidarizat atâția oameni, care au donat peste 130 000 lei în doar câteva zile, in luna iunie a acestui an, s-a intors acasa, dupa o perioada foarte lunga de spitalizare.

IMG_5375Cosmin Andrei si-a vizitat joi, colegii din cadrul Jandarmeriei Mehedinti. Chiar daca nu este complet refacut, faptul ca si-a recunoscut parte din colegi, este o veste buna si o speranta ca minunile exista, iar pentru Cosmin, zeci de mii de oameni s-au rugat si unii chiar au contribuit financiar pentru plata operatiei.

„Bine ai revenit acasă, Cosmin! După mai multe operații complicate și o perioadă lungă de recuperare colegul nostru, sergent major Cosmin Andrei a revenit acasă. Astăzi el ne-a făcut o vizită la unitate. Pe marea majoritate dintre noi ne-a recunoscut și chiar dacă a putut să verbalizeze puțin, cu ajutorul mamei sale, Cosmin ne-a transmis tuturor emoție și putere de a merge mai departe. Cosmin este un adevarat luptător, lecția învățată de fiecare dintre noi este aceea a voinței și a ambiției de a învinge.”, au scris colegii lui Cosmin pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Mehedinti.

IMG_5376Cosmin Andrei, în vârstă de 23 de ani a a a suferit mai multe interventii chirurgicale in vara acestui an. El a abut nevoie de o operație pe creier, după ce a fost diagnosticat cu anevrism cerebral. Prima intervenție, extrem de delicată, prin care trebuiau îndepărtate malformațiile depistate de medici s-a derulat la o clinica privata din Capitala, iar costul s-a ridicat la 60 000 de euro, bani care au fost donati de oamenii de bine. Cosmin a unit atunci un oras intreg si nu numai. Oamenii au simtit sa doneze din putinul lor pentru a contribui la suma necesara interventiei chirurgicale de care avea nevoie de urgenta. In doar trei zile, in urnele mobile, purtate de colegii jandarmi si politisti in mai multe zone din Drobeta Turnu Severin, s-au strans 132 307 lei. Cea mai mare suma, 165 000 lei necesara pentru a se strange 60 000 de euro a donat-o omul de afaceri Tanase Stanga, impresionat de situatia tanarului, fara sa il cunoasca.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top