marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

„JERRY” GANE, ÎN PROLOGUL DISPUTEI CU STEAUA: „VREAU CA JUCĂTORII MEI SĂ ZBURDE PE TEREN”

ionel-jerry-ganeC.S. Severin va întâlni duminică seară, de la ora 19.00 pe „Municipal”, campioana României. Steaua vine pentru prima dată la Tr. Severin, într-un joc oficial cu o echipă locală, după ce în urmă cu două sezoane a mai jucat la Tr. Severin în compania celor de la Pandurii Tg. Jiu. Dacă atunci stadionul a fost aproape plin, şi acum gruparea severineană se aşteaptă la un aflux mare de spectatori, în speranţa că din banii strânşi pe bilele vor mai fi achitate restanţele salariale ale jucătorilor.

Deşi după victoria Viitorului Constanţa în disputele cu Steaua şi Dinamo, Severinul mai are şanse foarte mici să se salveze de la retrogradare pe teren, tehnicianul Ionel Gane a spus la conferinţa de presă dinaintea jocului cu Steaua că speră ca băieţii să dea totul pe teren. „Vreau ca jucătorii mei să zburde pe teren. Nu avem ce pierde, jucătorii trebuie să se gândească la cele 90 de minute pe teren, că pot face un joc frumos şi indiferent de rezultat să avem o prestaţie bună, asta îmi doresc, o evoluţie la înălţime, pentru că jucăm cu Steaua, echipa campioană şi aş vrea ca echipa mea să fie chiar la înălţime în acest meci”. Tehnicianul severinean a recunoscut fatpul că echipa sa aşteaptă jocul rezultatelor, dar o salvare pe teren ar fi foarte grea, ţinând cont de ultimele rezultate înregistrate de contracandidate şi de programul pe care îl are fiecare echipă aflată la retrogradare.

Din păcate „Jerry” Gane nu va putea trimite în teren cel mai bun 11. Lipsesc din garnitura de bază Thomas, Costea şi Olah, suspendaţi pentru cartonaşe, dar şi Durimel, accidentat.

În ce priveşte garnitura de start a Selei, ceea ce anticipa tehnicianul severinean la conferinţa de presă de sâmbătă se confirmă. După eşecul cu Viitorul, campioana schimbă tactica şi va introduce la Severin câţiva jucători de bază încă din primul minut. Este vorba de Rusescu, Szukala, Bourceanu şi Adi Popa. „Imaginea Stelei contează. Sunt convins că-şi va lua alte măsuri după eşecul cu Viitorul şi că va mai aduce câţiva jucători de bază” a spus Ionel Gane, iar declaraţia tehnicianului este confirmată şi de presa centrală, care scrie că Steaua îşi va aduce la Severin titularii.

Altfel, pentru acest joc gruparea din Tr. Severin a scos la vânzare 15.000 de bilete. Şi pentru a mai strânge bani pentru a achita o parte din restanţele jucătorilor, oficialii sperau la câţi mai mulţi spectatori. Interesul pentru joc nu este însă unul foarte ridicat, cel puţin până la această oră. Doar puţin sub 2000 de suporteri îşi cumpăraseră bilete la disputa de duminică seară. Se spera însă că până la ora meciului stadionul să fie arhiplin.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top