joi , 23 septembrie 2021
NEWS ALERT

L-AU CĂUTAT ŞASE LUNI DUPĂ CE A LOVIT UN POLIŢIST CU CAPUL ÎN FAŢĂ

Poliţiştii Biroului Urmăriri au depistat un bărbat de 39 ani, pe numele căruia Judecătoria municipiului Timișoara a emis un mandat de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj în formă agravantă. Acesta a lovit la Timişoara un poliţist, care a avut nevoie de îngrijiri medicale două săptămâni.

urmarit

Miercuri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Mehedinți au depistat în trafic, la volanul unui autoturism, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, un bărbat, de 39 de ani, urmărit la nivel național.

Pe numele acestuia, Judecătoria municipiului Timișoara a emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj în formă agravantă. Bărbatul, la data de 02 aprilie a.c., în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice din municipiul Timișoara, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce, a refuzat să oprească la semnalul regulamentar efectuat de polițiștii timișoreni.

După ce s-a procedat la urmărirea și imobilizarea acestuia, suspectul i-a aplicat unui agent de poliție o lovitură cu capul în zona feței, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 14 zile de îngrijiri medicale.

Ulterior, acesta și-a continuat deplasarea reușind să scape de agenții de poliție.

Persoana în cauză a fost predată I.P.J. Timiș pentru clarificarea situației.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top