luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

LA MEHEDINTI NU SE RESPECTĂ PROTOCOLUL USL. LIBERALII ÎȘI CER DREPTURILE

Liberalii mehedinţeni cer partenerilor de la PSD să respecte protocolul USL în Mehedinţi și înțelegerile referitoare la împărțirea funcțiilor administrative, solicitând revocarea lui Romulus Vîlcu din funcţia de viceprimar şi pe cea a Adrianei Bădănoiu din cea de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, în locul lor urmând să fie numiți liberali.

_DSC0530

În cadrul unei conferinţe de presă, susținută marți la sediul PNL Mehedinți, în care s-au abordat pe lângă politică şi subiecte sociale, președintele interimar al organizației, Virgil Popescu s-a arătat nemulțumit de faptul că se tergiversează înlocuirea celor trei foști liberali din funcțiile administrative deși aceștia și-au pierdut demult sprijinul politic. Președintele interimar al PNL Mehedinți a argumentat necesitatea schimbărilor din funcții prin faptul că Liviu Mazilu și Adriana Bădănoiu aduc prejudicii și Partidului Social Democrat nu numai liberalilor, aceștia trecând de partea opoziției și susținând proiectele lui Mihai Răzvan Undureanu.

_DSC0523„Problema din USL persistă la nivel local. Viceprimarul nostru, domnul Daniel Cîrjan nu este repus pe funcție, la nivelul Consiliului Județean, doamna Adriana Bădănoiu, exclusă din partid este menținută pe funcție, domnul Mazilu, consilier local și poate că nu reveneam asupra acestui subiect dacă nu vedeam un mail pe youtube. Este inadmisibil ca acum o săptămână, când s-a întâlnit conducerea IRL- ului, nu asta m-a deranjat, dar să fii la prezidiu Liviu Mazilu, consilier local și director Hidroserv, Adriana Bădănoiu, vicepreședinte al Consiliului Județean, un primar de comună. Să spui că tu îl susții pe Mihai Răzvan Ungureanu și forțele de dreapta, că susții altceva și să fii menținut în funcție la Consiliul Județean mi separeu puțin deplasat și nu este normal.”, a declarat Virgil Popescu.

Nemulțumirile liberalilor mehedințeni au fost aduse la cunoștința conducerii PNL care va dezbate problema cu Victor Ponta, co-președintele USL.

„Suntem USL, avem un candidat la președinție, pe domnul Crin Antonescu și nu putem să permitem dn partea aliaților noștri ca la nivelul Consiliului Județean să fie ținute în funcții persoane care au alte interese. Dacă vor să se ducă cu domnul Băsescu, să se ducă cu domnul Băsescu și domnul Mihai Răzvan Ungureanu, în opoziție, acolo unde sunt, dar să nu stea pe locurile Partidului Național Liberal.”, a mai cerut Virgil Popescu.

Vicepreşedintelui Consiliului Judeţean MehedinţI Adriana Bădănoiu, Liviu Mazilu şi viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin Romulus Vâlcu au fost excluși din PNL Mehedinți în data de 27 mai 2013, iar acum au susținere PSD pentru funcțiile pe care le ocupă.

Virgil Popescu a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al PNL Mehedinți, alegerile urmând să aibă loc în data de 2 noiembrie. Tot atunci se va alege și noul birou politic judeţean. Deputatul Viorel Plaşcă a anunțat și el că se va înscrie la alegerile pentru funcția de președinte al PNL Mehedinți.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top