miercuri , 24 iulie 2019
NEWS ALERT

LA PAȘAPOARTE ȘI ÎNMATRICULĂRI SE LUCREAZĂ ÎN ZILELE DE 16 ȘI 17 AUGUST

În zilele de 16 și 17 august 2018, Serviciul Pașapoarte  și Serviciul Înmatriculări Auto aflate în subordinea Instituției Prefectului – Județul Mehedinți  își vor desfășura programul de lucru între orele 08,30 – 18,30, decizia fiind luată de prefectul județului, Nicolae Drăghiea.

prefectura mehedintiAnunțul a fost făcut vineri, printr-un comunicat de presă transmis de Instituția Prefectului, reprezentanții Prefecturii arătând că măsura a fost luată pentru a asigura facilitatea și fluidizarea procesului de depunere și ridicare a documentelor de către cetățeni, dar și pentru prevenirea aglomerării ghișeelor de lucru cu publicul în săptămâna de după vacanța prilejuită de Sfânta Marie.

Executivul a aprobat hotărârea prin care se oferă două zile libere bugetarilor, 16 și 17 august, legând sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, din 15 august, de weekend. Zilele libere vor fi recuperate fie în două zile de sâmbătă, fie prin prelungirea programului de lucru zilnic, până cel târziu în 7 septembrie.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top