joi , 2 decembrie 2021
NEWS ALERT

LA SPITAL DIN NEATENŢIE

Un bărbat şi soţia lui au fost implicaţi într-un accident de circulaţie în comuna Şimian, după ce motoscuterul pe care se aflau a intrat în coliziune cu un autoturism. 

accident 1

Cei doi circulau cu motoscuterul pe DN 6 în Şimian, când au lovit din spate un autoturism al cărui şofer susţine că era parcat pe partea dreaptă a şoselei. Din impact s-au dezechilibrat, motoscuterul a mai mers în derivă câţiva metri, apoi s-a răsturnat pe carosabil. Femeia a suferit răni mai grave şi a fost dusă la spital, iar soţul său a primit îngrijiri la locul accidentului. Şoferul Daciei spune că bărbatul care conducea motoscuterul ar fi vinovat. Acesta din urmă susţine însă contrariul, adică şi şoferul autoturismului ar fi avut o parte din vină pentru accident.

accident 2

Primele concluzii ale anchetei poliţiştilor conduc la ipoteza că ar fi vorba de nepăstrarea distanţei faţă de autovehiculul din faţă. “Pe Dn 6, în localitatea Şimian a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu o victimă, care a fost transportată la spital, fiind rănită. Din primele concluzii se pare că este vorba de nerespectarea distanţei faţă de autovehiculul din faţă” a declarat Cătălin Vulcănescu poliţist în cadrul Biroul Poliţiei Rutiere Mehedinţi. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top