sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

LACRIMI ŞI RUGĂCIUNI PENTRU ADRIAN, ELEVUL UCIS PE TRECEREA DE PIETONI

Adrian Mazăre, elevul de 15 ani, care a fost ucis pe trecerea de pietoni în dreptul Liceul de la Halânga, a fost condus astăzi pe ultimul drum de familie, rude, prieteni şi colegii de şcoală, la Balta, un sat de munte din zona de nord a judeţului Mehedinţi.  I-au aprins o lumânare şi s-au rugat cu toţii pentru ca drumul spre cer să-i fie luminos.

adrian 1

O mare de lacrimi şi un munte de flori l-au însoţit pe Adrian pe ultimul drum, împreună cu durerea şi regretele eterne ale rudelor şi colegilor de şcoală. Împietriţi de durere, localnicii de la cei mai mici până la cei mai în vârstă au ţinut să-l conducă pe Adrian pe ultimul drum.

adrian 2

Toţii elevii de la şcoala din comuna Balta, dar şi foştii colegi de la şcoala din Cireşu, unde el a învăţat în ultimii ani până să plece la liceu, au venit să fie alături de Adrian, ucis în tragicul accident de la Halânga. Lacrimi,durere şi regrete se citea pe chipul tuturor celor prezenţi la înmormântarea acestui copil care a plecat în ceruri nevinovat.

„Participăm cu toată şcoala, să-l conducem pe ultimul drum, Dumnezeu să-l ierte! Muncise toată vara cu o turmă de oi ca adrian 3să adune bani pentru şcoală, vroia să înveţe, să ajungă bine. A crescut greu şi de aici şi visul lui de a ajunge mai departe, să fie un om realizat, de folosul cetăţii. Îl regretăm cu toţii”, a spus profesoara din sat, Paraschiva Bîjoaică.

adrian 4Au împietrit de durere când rudele au scos din casă sicriul cu trupul neînsufleţit.  Din cer Dumnezeu a scuturat câteva picături de ploaie, ca nişte lacrimi, semn că Adrian este trist că părăseşte această lume mult prea devreme. Visul lui de a deveni şofer i-a fost curmat tocmai de un conducător auto imprudent.

Adrian  a lăsat în urmă sute de suflete îndurerate. “Un înger a plecat la Domnul! Mare durere”, spunea cu lacrimi în ochi o bătrână. Peste comuna mehedinţenenă Balta, astăzi a domnit doliul .

adrian 5

 

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top