miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

LANSAREA OFICIALĂ A PARTIDULUI LIBERAL REFORMATOR ÎN OLTENIA

tariceanu_35707900Aproape 400 de simpatizanţi ai Partidului Liberal Reformator participă miercuri la lansarea oficială a formaţiunii politice în zona Olteniei, evenimentul având loc la Filarmonica Olteniei din Craiova.

Călin Popescu Tăriceanu a ajuns la Craiova, însoţit de Daniel Chiţoiu, fostul ministru al Finanţelor, Cristian David, fostul ministru de Interne, deputaţii Mihai Stănişoară şi Ion Cupă.

La întâlnire participă aproximativ 400 de simpatizanţi din judeţele Dolj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea şi Gorj. Înainte de întâlnirea cu simpatizanţii, Călin Popescu Tăriceanu a susţinut o conferinţă de presă în care a declarat că aproape 30 de deputaţi şi senatori i s-au alăturat în proiectul PLR, formaţiunea politică având deja structui locale în cele cinci judeţe ale Olteniei şi îşi propune să pună bazele unei formaţiuni politice care să reprezinte libealismul şi pe cei 800.000 de cetăţeni români, care au dat votul liberalilor la ultimele alegeri, considerând că PNL i-a trădat în momentul în care a trecut de la ALDE la PPE.

Totodată, Călin Popescu Tăriceanu a susţinut că România poate deveni a şaptea putere economică a Europei, astfel încât să aibă un cuvânt de spus în deciziile care se iau la nivel european.

Congreul PLR urmează să aibă loc pe 1 şi 2 august, când se vor pune bazele structurii de conducere, se vor dezbate probleme politice, dar şi oportunitatea candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale.

Din Mehedinţi, la întâlnire participă deputaţii Mihai Stănişoară, Ion Cupă, Viorel Palaşcă, precum şi Ion Sârbulescu şi Daniela Ghimeş, dar şi primarii din localităţile Gârla Mare, Pristol, Bâlvăneşti, Dârvari, Bâlvăneşti şi Obârşia de Câmp. Din Gorj participă primarii din Bâlteni, Bărbăteşti, Aninoasa, Săcele.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top