miercuri , 27 octombrie 2021
NEWS ALERT

LEORNARD DOROFTEI, ACCIDENTAT ÎN TUNELUL BAHNA, ÎNTRE TURNU SEVERIN ŞI ORŞOVA

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat vineri seară într-un accident de circulaţie pe DN 6, între Drobeta-Turnu-Severin şi Orşova, pe viaductul Bahna.

leo 1

Leonard Doroftei se îndrepta spre Timişoara, când în Tunelul Bahna o autoutilitară a acroşat autoturismul pe care acesta îl conducea, un BMW X1. În urma impactului, au fost avariate oglinda retrovizoare şi parbrizul BMW-ului, iar cioburile rezultate l-au rănit uşor pe Doroftei la mână.

Din spusele boxerului, şoferul autoutilitarei nu s-a oprit, ci şi continuat drumul, cel mai probabil acesta nedându-şi seama de producerea accidentului.

leo 2
„Mergeam prin tunel. M-am intersectat cu o maşină, am auzit poc. Mi-am dat seama că mă înţeapă ceva când conduceam şi m-am întors în stânga, geamul era spart, nu mai aveam oglindă. Am mers puţin mai în faţă, am oprit, am anunţat Poliţia că aşa e normal. Au  venit şi doctorii, s-au uitat, mi-au făcut control. Sunt câteva cioburi care au sărit dar în rest, nu am nimic. Veneam dinspre Drobeta Turnu Severin. Mă duc spre Reşiţa, unde este Campionatul Naţional de Box.Cred că nu şi-a dat seama. Era o dubiţă mult mai lată în spate, m-a agăţat, cred că nu şi-a dat seama”, a spus Doroftei.

La faţa locului a venit şi o ambulanţă, dar sportivul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit inspectorului Claudiu Bebec din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Mehedinţi, în judeţ s-au instituit filtre, imediat după producerea accidentului, până la ora transmiterii acestei ştiri, şoferul autoutilitarei care a acroşat în viaductul Bahna de pe DN6, maşina condusă de Leonard Doroftei nefiind prins.

leo 3

În cazul în care va fi depistat acesta riscă sancţiunea suspendării permisului de conducere pentru 90 de zile şi, în plus, va fi cercetat pentru părăsirea locului accidentului.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top