luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

Lider PNL Mehedinți: VOTEZ PENTRU IEȘIREA DE LA GUVERNARE DACĂ VICTOR PONTA NU VINE CU O MIȘCARE SURPRIZĂ

Președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu susține că în cadrul Delegației Permanente a PNL care urmează să aibă loc marți seara, va vota pentru ieșirea de la Guvernare, dacă primul ministru nu va anunța că acceptă propunerile de miniștri și poziția de vicepremier a ministrului de interne.

Vrgil Popescu

“Dacă domnul Ponta până deseară face vreo mișcare surpriză și ne spune  “OK. Hai, că am greșit și înaintăm propunerile voastre de miniștri cu modificarea legislației, să scrie ministrul de interne este vicepremier, nu știu ce vot va fi pe întreaga țară, dar eu voi vota pentru ieșirea de la guvernare. Înseamnă că nu au nevoie de PNL, de la început au vrut! Dacă propunerile nu sunt acceptate, nu putem rămâne. PSD nu poate pune PNL în colț să spună, da, vii la guvernare dar dacă faci cum vrem noi. Și aseară l-am auzit pe premier “îl punem pe Iohannis ministru de interne”, dar punct. E mare lucru să îl pună vicepremier?”, a declarat Virgil Popescu.

Liderul PNL Mehedinți a mai spus  că decizia de ieșire de la guvernare “în condițiile în care PNL nu-și poate impune punctul de vedere”, a fost luată la nivelul Organiației PNL Mehedinți, după o consultare cu membrii PNL.

În contextul ieșirii PNL de la Guvernare, Virgil Popescu susține că directorii serviciilor deconcentrate cu susținere liberală care au promovat concurs pe post ar trebui să rămână pe funcții, în privința celor care ocupă funcțiile cu titlu interimar, Delegația Permanentă a PNL ar trebui să ia o decizie.

“Dacă nu se va lua o decizie la nivelul Delegației Permanente, vom lua noi o decizie, la nivel local, ce este mai bine pentru PNL Mehedinți.”, a mai declarat Virgil Popescu.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top