sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

LIDERUL REŢELEI DE FRAUDE INFORMATICE A FOST ARESTAT ALĂTURI DE ALTE TREI PERSOANE

Liderul reţelei specializate în fraude informatice a fost arestat joi seară alături de alţi doi severineni şi o persoană din Dolj. Un alt membru al reţelei a primit interdicţia de a părăsi localitatea.

traficanti 1Un număr de şapte persoane, membre ale reţelei specializate în fraude informatice cu un prejudiciu estimat la 2,5 milioane de dolari, au fost prezentate joi magistraţilor de la Tribunalul Judeţean Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă. Liderul reţelei împreună cu alţi doi severineni şi un alt membru din Dolj au fost arestaţi, iar împotriva unei alte persoane s-a luat măsura interdicţiei de a părăsi localitatea. În zilele următoare, alţi membrii ai reţelei vor fi prezentaţi instanţei de judecată.

Două persoane din Arad şi Craiova au fost reţinute pe bază de ordonanţă în urma audierilor desfăşurate de procurorii DIICOT Mehedinţi în noaptea de miercuri spre joi, alte cinci persoane din Mehedinţi, între care şi liderul reţelei fiind reţinute în cursul după-amiezii de miercuri.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinţi şi poliţişti de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi au efectuat, miercuri dimineaţă, 38 percheziţii în 17 judeţe, între care şi Mehedinţi, fiind vizată o reţea specializată în fraude informatice, prejudiciul în acest caz ajungând la 2,5 milioane de dolari.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top