luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

LIVE TEXT: C.S. SEVERIN – PETROLUL 2 – 2 (1 – 1)

IMG_3071Disputa dificila pentru C.S. Severin pe „Municipal”, in partida cu Petrolul Ploiesti, jocul fiind extrem de important atat la varful clasamentului, unde Petrolistii cauta locul doi, in timp ce oltenii incearca salvarea de la retrogradare.

C.S. Severin: Panadopoulos – Durimel (30 Joel Thomas), Asanovic, Tataru, Olah, D. Stoica, Neacsa (81 Craciun) , Vranicovic, Brata (59 Mihai Roman) – Florin Costea. Antrenor: Ionel Gane

Petrolul Ploiesti: Bornescu – Alcenat, Geraldo Alves, Mansse,  Guilherme, Mustivar,  Marinescu, Renan (75 Mojica), Cristescu (56 Hamza), Grozav (57 Morar) – Bokila

Min 1 Debut de partida pe Muncicipal, oaspetii au initiativa mai mult. Experienta si valoarea petrolistilor este evidenta, in comparatie cu echipa severineana.

Min  5: Gol Petrolul. Bokila deschide scorul cu un sut din careu, dupa o faza de atac a petrolistilor.

Min 18: Lovitura libera pentru C.S. Severin, dar centrarea lui Stoica in careu ramane fara rezultat.

Min 20: Faza spectaculoasa a oaspetilor, Renan incearca sa trimita plasat la coltul lung, dar mingea iese in afara cadrului portii.

Min 24: Ocazie mare de gol pentru oaspeti, dar dupa o balbaiala in careul gazdelor mingea sa incapataneaza sa nu intre in poarta si pana la urma Panadopoulos retine si isi salveaza echipa de la un 0 – 2 insurmontabil.

Min 26: Centralul opreste jocul pentru un moment de respiro si pentru ca jucatorii celor doua echipa sa bea o gura de apa. Partida se disputa la o temperatura destul de ridicata: 29 de grade.

Min 30 : Ionel Gane face prima schimbare. Durimel iese accidentat grav si este inlocuit cu Thomas.

Min 31: Gool Severin. La un minut dupa ce intra, Thomas deschide scorul cu un sut din careu, dupa o recuperare excelenta a mijlocasilor severineni.

Min 36: Sutul lui Cristescu din pozitie excelenta trece putin pe langa poarta severinenilor.

Min 38: Panadopoulos iese salvator si prinde in fata lui Grozav.

Min 42: Thomas nu poate inscrie pentru 2 – 1 dintr-o pozitie ideala.

Min 45: Pauza. Cele doua echipa intra la cabine la egalitate.

Min 46: Jocul se reia de la scorul de 1 – 1. Gazdele au lovitura de incepere si incep mai bine.

Min 53: De la reluare, severinenii au initiativa si pun chiar presiune pe echipa lui Cosmin Contra. Fazele de poarta nu sunt insa periculoase.

Min 64: Faza importanta de 2 – 1 la poarta Petrolului, dar sutul lui Thomas este deviat de un jucator al oaspetilor. Centralul nu acorda lovitura de colt pentru gazde.

Min 68: Lovitura libera pentru Petrolul, de la 18 metri, lateral stanga, portarul severinean respinge sutul expediat de Marinescu.

Min 71, sutul violent al lui Olah este respins de portarul oaspetilor, care revine si Costea nu poate relua in plasa.

Min 72: Din coltul careului, Hamza plaseaza perfect un balon in coltul lung si oaspetii preiau conducerea, contrar cursului jocului.

Min 85: Panadopoulos ieste pentru a treia oara providential si salveaza un gol ca si facut al petrolistilor respingand in corner. Lovitura de la colt ramane fara rezultat.

Min 87: Gool Severin. Echipa locala  reuseste da marcheze dupa o patrundere a lui Costea pe stanga, atacantul centreaza si Dorel Stoica marcheaza.

Min 90. Centralul prelungeste cu trei minute jocul. Severinul preseaza, dar jocul se termina la egalitate.

 

 

 

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top