miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

LIVIU MAZILU ÎL ACUZĂ PE CRIN ANTONESCU DE TRĂDARE

Fostul preşedinte al PNL Mehedinţi, Liviu Mazilu, exclus luni din Partidul Naţional Liberal prin votul majorităţii membrilor Delegaţiei Permanente a PNL, îl acuză pe Crin Antonescu de trădare şi de faptul că nu respectă statutul PNL, pe care „l-a impus” precizând că la fel va face şi cu Constituţia României dacă „Doamne Fereşte, ajunge preşedinte”.

lmazilu „Crin Antonescu continuă seria epurărilor staliniste din partidul Naţional Liberal a tuturor care sunt incomozi. De altfel decizia de excludere a mea şi a doamnei Bădănoiu a făcut parte din pachetul de negociere dintre Crin Antonescu şi Mihai Stănişoară, atunci când a venit Stănişoară în PNL. O aşteptam demult. Arată neputinţa conducerii centrale a PNL dar şi a unora de aici de a nu reuşi să pornească la o competiţie internă în PNL în prezenţa mea. În mod evident, calitatea de membru PNL mi-ar fi oferit şansa de a candida la viitoarele alegeri, oricât de târziu ar fi ele, pe care negreşit le-aş fi câştigat, beneficiind de suportul tuturor organizaţiilor locale ale PNL.”, a spus Liviu Mazilu.

Liviu Mazilu a precizat că nu a fost informat cu privire la motivele pentru care a fost exclus şi l-a acuzat pe Crin Antonescu de faptul că nu respectă statutul PNL, pe care „l-a impus prin şantaj”.

„Acuzaţiile care mi s-au adus şi care mi-au fost aduse la cunoştinţă de nişte colegi cum că n-aş fi făcut campanie electorală la parlamentare, cum că aş fi şantajat într-un fel primarii PNL să participe la Congresul de realegere a lui Antonescu, vă amintiţi că primarii PNL au boicotat congresul sunt evident, neadevărate. Trist este că statutul PNL nu se mai respectă deloc. N-am fost nici măcar invitaţi să ne spunem un punct de vedere, nici măcar nu ne-au fost comunicate acuzaţiile. Crin Antonescu respectă statutul PNL mai deloc sau numai atunci când vrea el deşi este impus de el prin şantaj Partidului Naţional Liberal şi probabil că aşa îşi doreşte să respecte şi Constituţia României, dacă Doamne Fereşte va ajunge preşedinte.”, a mai declarat fostul preşedinte al PNL Mehedinţi

Liviu Mazilu a explicat cum în opinia sa, liderul PNL a trădat de trei ori atât PNL cât şi Organizaţia PNL Mehedinţi, atunci când a impus prefect în Mehedinţi din partea Partidului Conservator şi nu din partea PNL, când a impus candidatura lui Tudor Chiuariu pentru un post de senator în Mehedinţi, dar şi când „a deschis porţile tuturor celor din PD”.

„Cel care a trădat interesele PNL nu am fost eu ci Crin Antonescu şi de trei ori, cel puţin ale liberalilor de la Mehedinţi. Eu când am negociat cu PSD-ul am obţinut paritate pe tot ceea ce înseamnă consilieri judeţeni, consilieri locali, candidaturi de primari. Urmare a alegerilor locale, PNL a ieşit cu mai mulţi consilieri locali decât PSD. Tot Crin Antonescu a hotărât în ciuda protocolului naţional ca prefectul de la Mehedinti să nu provină Partidului Naţional Liberal. A doua trădare a lui Crin Antonescu a fost atunci când în mod total abuziv şi nejustificat, ca şi acum, neprezentând nici un argument a demis întreaga conducere a PNL Mehedinţi şi a încredinţat candidatura de senator peste 51 de localităţi din Mehedinţi domnului Tudor Chiuariu care nu a mai venit decât o singură dată de atunci în judeţul Mehedinţi. Nu ştiu cum reprezintă interesele noastre. A treia trădare a fost atunci când l-a adus în partid pe Mihai Stănişoară, când a deschis porţile tuturor celor din PD, celor pe care noi i-am învins cu mari eforturi şi care astăzi vin şi preia Organizaţia PNL Mehedinţi.”, a mai adăugat Mazilu.

Liviu Mazilu a spus că rămâne în continuare un liberal, că nu este legat de o foaie de hârtie şi se va întoarce în PNL atunci când partidul „se va elibera de tirania lui Crin Antonescu”.

Liviu Mazilu a mai precizat că opt din cei 13 primari PNL din Mehedinţi l-au mandatat să transmită electoratului că se delimitează de conducerea PNL, nu mai susţin formaţiunea şi că renunţă la toate funcţiile din partid, rămânând doar formal membri ai Partidul Naţional Liberal, pentru a nu-şi pierde mandatele. În acest sens a prezentat un comunicat de presă semnat de cei opt primari: Ion Manea din Orşova, Valentin Ohima din Bala, Constantin Vlăduţi din Bălăciţa, Lucian Coandă din Bîcleş, Marin Cioană din Dumbrava, Ion Marin din Braniştea, Adrian Nănuţi din Livezile şi Dan Căpraru din Vrata.

Oana Mitu

 

loading...


2 comentarii

  1. de ce se mira de ce l-au dat afara? toti 3 exclusii sunt lingaii lui duicu de aia i-a dat afara….. si asa o sa faca cu toti… asta e abea inceputul…

  2. La Mehedinti NU EXISTA USL???????????????????? Daca d-l Duicu NU FACE NIMIC inseamna ca exista si acordul?!
    acestuia pentru excluderi … Trebuie sa fie ceva mult mai grav daca s-a ajuns la excluderi …. A. Badanoiu nu lucra in mod direct (vicepresedinte C.J Mehedinti) cu Presedintele C.J. Mehedinti ?!

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top