joi , 28 octombrie 2021
NEWS ALERT

LOVITURA PENTRU CONTRABANDIŞTI. CE CANTITATE DE TIGARI AU CONFISCAT POLITISTII

La data de 04.12.2014, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți și polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Serviciul Acțiuni Speciale, Poliției Municipiului Drobeta Turnu Severin, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj și Secția de Poliție Plenița și cu sprijinul de specialitate al D.I.P.I au efectuat zece percheziții domiciliare (cinci în județul Dolj și cinci în județul Mehedinți), la locuințele a șase persoane suspectate că ar face parte dintr-un grup infracțional organizat.

tigari

În urma perchezițiilor efectuate au fost identificate un număr de 53.200 țigarete netimbrate.

„Menționăm că în perioada 03.06.2014-25.11.2014, polițiștii mehedințeni au organizat numeroase acțiuni în cadrul cărora, persoanele menționate au fost surprinse în flagrant deținând și transportând cantitatea totală de 325.320 țigarete netimbrate. Totodată, s-a luat măsura indisponibilizării a patru autoturisme aparținând grupării infracționale, folosite la transportul produselor din tutun provenite din contrabandă”, precizează Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire sau aderare la un grup infracțional organizat și contrabandă.

Față de C.I., P.D. și P.I. s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de 05.12.2014 să fie prezentați Tribunalului Mehedinți cu propunerea de arestare preventivă.

Corina Macavei

                                   

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top