vineri , 15 ianuarie 2021
NEWS ALERT

MÂINE: BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI

Mâine, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi va organiza Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, în sala de festivităţi a Colegiului Tehnic Domnul Tudor din Drobeta Turnu Severin.

bursa locurilor de muncaÎn vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul absolvenţilor diferitelor instituţii de învăţământ, AJOFM Mehedinţi va organiza în data de 27 septembrie 2013, începând cu ora 9,00, în sala de festivităţi a Colegiului Tehnic Domnul Tudor din Drobeta Turnu Severin, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

« În contextual socio-economic actual, în care criza economică a afectat puternic judeţul nostru, angajatorii care au locuri de munca vacante au fost rugaţi să participe la această bursă a locurilor de muncă din judeţul Mehedinţi », a precizat Sorin Marinescu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Mehedinţi.

La acest târg de locuri de muncă sunt aşteptaţi să participe atât absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ, cât şi alte persoane care se află în căutarea unui loc de muncă.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top