miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

MÂINE ESTE ZI DE DOLIU NAŢIONAL

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mehedinţi anunţă că amână o acţiune care era programată să aibă loc mâine în semn de solidaritate cu familiile persoanelor decedate în tragicul accident din Muntenegru.

drapelGuvernul a decis ca ziua de miercuri, 26 iunie 2013, să fie zi de doliu naţional pentru victimele accidentului din Muntenegru. Conform actului normativ, drapelul va fi arborat în bernă la instituţiile şi autorităţile publice centrale şi locale, precum şi la sediile partidelor, sindicatelor, patronatelor, instituţiilor de învăţământ şi cultură, misiunilor diplomatice, punctele de trecere a frontierei, aeroporturi, porturi, gări şi autogări, pe pavilionul navelor. Posturile naţionale de radio şi televiziune, precum şi instituţiile de cultură îşi vor adapta programul în mod corespunzător.

Coordonatorul CPECA Mehedinţi, Mădălina Caliujnai, a anunţat astăzi că va amâna o activitate care era programată pentru miercuri.

“Din solidaritate cu familiile persoanelor decedate în accidentul produs în Muntenegru şi pentru a păstra un moment de reculegere în memoria acestora, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mehedinţi amână activitatea programată pentru mâine, 26 iunie 2013, orele 20.00, zona Crişan, de marcare a Zilei Internaţionale împotriva traficului şi consumului illicit de droguri, prin comemorarea victimelor consumului de droguri şi aprindere de lumânări, pentru data de 24 iulie 2013”, a declarat Mădălina Caliujnai.

Corina Macavei

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top