miercuri , 21 martie 2018
NEWS ALERT

MANIFESTĂRI ANOSTE DE ZIUA MARINEI ÎN PORTUL TURNU SEVERIN. PLOAIA DAT PESTE CAP PLANURILE ORGANIZATORILOR

Ploaia a dat peste cap manifestările programate să aibă loc de Ziua Marinei în Portul Drobeta-Turnu-Severin. Reprezentanţii autorităţii locale şi-au scurtat discursurile, iar depunerea de coroane s-a făcut în ritm alert.

ziua marinei

Puţini severineni şi-au îndreptat paşii spre Portul Drobeta-Turnu-Severin în această dimineaţă pentru a urmări manifestările care au loc cu ocazia zilei de 15 august.  Ploaia a dat peste cap organizarea şi a ţinut în case pe cei care ar fi dorit să vină în port.

Aşa se face că programul oficial a fost scurtat din mers. Puţin peste 150 de severineni au înfruntat însă ploaia şi au rămas să urmărească jocurile marinăreşti. Doar trei tineri s-au întrecut pe bârna unsă cu vaselină pentru a câştiga marele premiu – un purcel.  Pentru că asistenţa se subţia vizibil, în final organizatorii au aruncat cu nisip pe bârnă, astfel că în cele din urmă un tânăr a reuşit să prindă purcelul.

ziua

S-au aruncat în Dunăre şi câteva gâşte spre deliciul micilor spectatori.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top