duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

MARIUS BĂLU (PDL): „De când PSD a preluat guvernarea, se află într-un total abuz de putere.”

Senatorul PDL de Mehedinţi, Marius Bălu a cerut  vineri, Guvernului în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul PDL Orşova, acolo unde are şi un cabinet senatorial, să prezinte public criteriile care stau la baza disponibilizărilor din structurile administrative, adăugând că se aşteaptă ca rândurile şomerilor să fie îngroşate cu zeci de mii de disponibilizaţi de la stat.

Marius Balu

Marius Bălu a cerut de asemenea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici să prezinte public dacă a avizat procesul de disponibilizare al Guvernului şi de asemenea Avocatului Poporului să atace OUG 77/2013, privind desfiinţarea unor posturi vacante în sistemul bugetar, argumentând că aceasta încalcă drepturile fundamentale ale funcţionarilor publici.

Liderul Opoziţiei din Mehedinţi a acuzat USL că a promis un milion de locuri de muncă, iar „în realitate creează şomeri pe bandă rulantă, atât în domeniul de stat cât şi în cel privat.”

„De când aceşti băieţi au preluat guvernarea, se află într-un total abuz de putere. Şi eu le spun un singur lucru: Dragi colegi de la PSD, opriţi-vă cu aceste fărădelegi. Mai devreme sau mai târziu, veţi da socoteală ori în faţa justiţiei, ori în faţa oamenilor. Veţi ajunge să vă hingherească lumea pe stradă.”, a mai declarat preşedintele PDL Mehedinţi.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top