miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

MARIUS BĂLU (PDL): „Mi-aş dori să se refacă Alianţa DA.”

Întrebat vineri, în cadrul conferinţei de presă susţinută la sediul PDL Orşova cu privire la partidul nou înfiinţat, Mişcarea Populară, care a atras mulţi democrat liberali, senatorul Marius Bălu a declarat că nu crede în această construcţie, după cum nici una dintre formaţiunile mici înfiinţate după ’89 nu a rezistat.

Marius Balu„Am avut oferte mult mai consistente de a părăsi partidul decât de a trece la Mişcarea Populară. Pentru mine, Partidul Democrat Liberal reprezintă a doua familie a mea.”, a spus Marius Bălu.

Ofertele de a trece la alte formaţiuni politice au venit imediat după ce înainte de iunie  2012 PDL Mehedinţi a anunţat că nu Marius Bălu va fi candidatul pentru şefia Consiliul Judeţean, deşi atunci acesta deţinea funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi.

În schimb, democrat liberalul, conştient că PDL nu poate obţine prea curând guvernarea, a declarat că şi-ar dori să se refacă Alianţa DA.

„ A fost cea mai solidă constructie politica in epoca post decembrist[. Sigur că mi-aş dori să se refacă acea alianţă.”, a spus Marius Bălu.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top