luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

MARIUS BĂLU: S-a semnat certificatul de deces pentru RAAN

Senatorul democrat liberal, Marius Bălu a prezentat într-o conferinţă de presă fişa obiectivului Uzina de Apă Grea în proiectul de buget pe anul 2014, în care se arată că Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare i-au fost alocaţi cinci milioane de lei, bani necesari pentru funcţionarea unităţii doar într-o lună.

_DSC0070„Aveţi şi dumneavoastră aici şi o să vedeţi cât a alocat Guvernul pentru Uzina de Apă Grea şi pentru Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare. Dacă pe 2012 s-au alocat 160 de milioane, pe 2013 – 160 de milioane de lei, pentru 2014 este propusă suma de 5 milioane de lei, adică 50 de miliarde lei vechi. Este practic semnarea certificatului de deces al Uzinei de Apă Grea. Ceea ce deranjează extrem de mult sunt ştiţi şi dumneavoastră, declaraţiile sforăitoare odată cu intrarea în insolvenţă, că se va salva RAAN-ul şi că oamenii să nu aibă niciun fel de griji. De când sunt în politică, de peste 20 de ani n-am văzut impostori şi mincinoşi decât cei care din păcate decât cei care vremelnic, sper că pentru cât mai puţin timp ne conduc în acest moment oraşul şi judeţul şi ţara.”, a declarat senatorul Marisu Bălu.

Bălu a adăugat că banii alocaţi de Guvern pentru 2014 se vor finaliza într-o singură lună.

„Este o crimă socială, pe care Guvernul USL o face la adresa mehedinţenilor.2, a mai spus Marius Bălu care a şi oferit presei extrasul în care se arată suma alocată RAAN pentru 2014.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top