duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

MARIUS SCRECIU, ALEGĂTORUL 100, LA SECŢIA 51 DIN DROBETA TURNU SEVERIN

Viceprimarul Marius Screciu a votat la ora 9, la Grădiniţşa numărul 8. Este de altfel una dintre secţiile din oraş care a avut cei mai mulţi alegători în două ore. Marisu Screciu a fost alegătorul cu numărul 100 şţi a votat pentru viitorul copiilor săi. A fost însoţit la vot de soţia sa, Genţiana Screciu.

SCRECIU SI GENTIANA

Viceprimarul Marius Screciu a mers la vot la ora 9, pentru ca mai apoi să se ocupe de bunul mers al alegerilor. A avut surpriza să constate că este alegătorul cu numărul 100 pe lista electorală păermanentă a secţiei. După ce a văzut că prezenţa în secţie era una bună, Marius Screciu a stampilat votul şi l-a introdus în urnă cu gândul la un preşedinte echilibrat pentru România.

“Cu gânduri pentru un preşedinte echilibrat, pentru un preşedinte care să unească românii, să nu îi dezbine, pentru un reşedinte tânăr şi pentru viitor. Am votat pentru viitorul copiilor mei, ca România să aibă un preşedinte pe care îl merită. Sper ca oamenii să vină la vot şi să voteze aşa cum cred ei.”, a declarat MARIUS SCRECIU – viceprimarul municipiului Dr Tr Severin.

La secţia numărul 52 sunt înscrişi pe listele permanente 1781 de alegători. Până la ora 9 nu votase nicio persoană pe lista suplimentară. În majoritate cei care au mers la vot la primele ore ale dimineţii au fost vârstnicii, mai conştiincioşi de obicei decât tinerii. (O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top