joi , 2 decembrie 2021
NEWS ALERT

MARIUS SCRECIU: “Avem în continuare nevoie de experienţa lui Liviu Dragnea”  

Preşedintele PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu a declarat luni, că Partidul ar trebui să ia în discuţie situaţia lui Liviu Dragnea, după apel., decizia de condamnare la închisoare cu suspendare nefiind definitivă în cazul său. Totodată, Marius Screciu susţine că PSD are nevoie de experienţa lui Dragnea pentru a câştiga bătăliile politice care urmează.
marius-screciu“Nu mi se pare corect ca zona politică şi de partizanat politic să fie tratată astfel de justiţie şi de procurori. Pentru a câştiga o bătălie politică foloseşti toate armele, evident cele admise de lege, iar în cazul domnului Dragnea, aşa cum spun mulţi comentatori, s-a exagerat şi din păcate, PSD şi dumealui au de suferit. Sperăm ca la apel să fie achitat. Părerea mea este că poate rămâne în continuare preşedinte executiv al PSD întrucât avem nevoie de experienţa şi de expertiza sa. Avem multe bătălii politice de câştigat împreună.”, a declarat Marius Screciu.

Marius Screciu este preşedinţe al Organizaţiei PSD Drobeta Turnu Severin din anul 2009, a fost viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin, în prezent fiind consilier local în cadrul Consiliului Local Drobeta Turnu Severin.

Liviu Dragnea a anunţat că că luni, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al PSD, după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului din 2012. Decizia nu este definitivă.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top