marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

MARIUS SCRECIU: SEVERINUL VA AVEA CĂLDURĂ LA IARNĂ

Apartamentele municipiului Drobeta Turnu Severin vor fi încălzite iarna aceasta de la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic. Declaraţia a fost făcută vineri, de viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu în cadrul unei conferinţe de presă. Guvernul a alocat 30 de milioane de lei pentru salariile angajaţilor RAAN şi va trimite din rezerva de stat cantitatea de combustibil necesar încălzirii oraşului.

screciuPotrivit viceprimarului municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, prin ordonanţă de Guvern, RAAN-ul a primit 30 milioane de lei, bani care vor fi folosiţi pentru plata salariilor angajaţilor de la RAAN până la sfârşitul anului.

„A apărut Ordonanţa 9/2014 prin care Guvernul preia de la RAAN o cantitate de apă grea pentru rezervele statului în valoare de 30 milioane lei. Din aceşti bani vor fi plătite salriile până la sfârşitul anului şi o parte din creditori.2, a declarat Marius Screciu.

Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin susţine că s-au definitivat documentele şi pentru asigurarea combustibilului pentru încălzirea oraşului.

„S-au luat de la rezervele statului şi documentele sunt în acest moment semnate, urmează să apară oficial aproximativ 500 000 de tone de cărbune şi încă 5 000 de tone de păcură. În acest sens, tot ce înseamnă termoficare şi căldura oraşului este asigurată în această iarnă.”, a mai spus Marius Screciu.

Stocul de cărbune necesar pentru ca Romag Termo să furnizeze căldură în Drobeta TurnuSeverin este de aproximativ 300 000 de tone.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top