sâmbătă , 16 ianuarie 2021
NEWS ALERT

MARIUS SCRECIU: VICTOR PONTA SĂ RĂMÂNĂ ÎN CONTINUARE PREŞEDINTELE PSD

Preşedintele PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu consideră că în urma votului de duminică, românii trebuie să rămână uniţi.

POZA-SCRECIU„Rezultatul în Mehedinţi a fost unul foarte bun pentru PSD, 63,26 la 36,74. N-a fost de ajuns ca Victor Ponta să iasă preşedinte. Ceea ce este important având în vedere că o parte din ţară este roşie, o parte, albastră, este să rămânem uniţi, să nu intre răutatea şi duşmănia între români pentru că fiecare dintre noi, indiferent de ce am ales să votăm suntem români, trăim în aceeaşi ţară şi important este să convieţuim bine în continuare.”, a declarat Screciu

Întrebat cu privire la o eventuală schimbarea a lui Victor Ponta din funcţia de preşedinte al PSD, Marius Screciu a spus că acesta ar trebui să rămână preşedintele PSD, chiar dacă a pierdut alegerile prezidenţiale.

„Nu văd acest lucru de bun augur. Este important ca Victor Ponta să rămână în continuare premierul României şi preşedintele PSD. A avut curajul să intre în cursă, să lupte şi fiind un om tânăr, eu cred că are posibilitatea să demonstreze în viitor că poate să ocupe orice funcţie publicăp în România.2, a declarat şeful PSD Drobeta Turnu Severin.

Victor Ponta a obţinut în judeţul Mehedinţi 63,26% din voturile valabil exprimate la alegerile prezidenţiale, în timp ce Klaus Iohannis a obţinut 36,73%.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top