marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FOTO: MAŞINA PREŞEDINTELUI PDL ORŞOVA, INCENDIATĂ CU UN COCKTAIL MOLOTOV

Maşina preşedintelui Organizaţiei PDL Orşova, Adrian Cican a fost incendiată în noaptea de luni spre marţi, în faţa casei din municipiu, democrat liberalul fiind de părere că a fost vorba despre o răzbunare politică.

adrian-cican-6-1024x768Adrian Cican a declarat marţi dimineaţa că în jurul orei 2.30, atât el cât şi soţia sa au auzit când dintr-o maşină, în faţa casei sale a coborât un individ care a aruncat în autoturismul de teren parcat în faţa casei un cocktail molotov. Acesta a fost aruncat prin luneta din spate pe care individul a spart-o. În scurt timp individul repectiv a fugit, iar proprietarii autoturismului incendiat au sunat la 112, nu înainte de a scoate cocktail-ul din maşină.

Pompierii au stins incendiul care s-a soldat cu pagube materiale importante, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cine a fost cel care a incendiat maşina.

Adrian Cican a declarat că în ultimul timp a primit mai multe telefoane de ameninţare şi pune incendierea pe seama unei răzbunări politice.

Oana Mitu

DSCN0220

DSCN0221

 

DSCN0226

 

DSCN0227

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top